GIL-AGRAR-NS Novi Sad, posluje na tržištu R Srbije dugi niz godina. Uspešno sarađujemo sa privrednim društvima, preduzetnicima i individualnim proizvođačima jer svojim klijentima obezbedjujemo najkvalitetnije proizvode, poštujući ugovorene rokove i interese kupaca.

Poljoprivrednim proizvodjačima pružamo stručne savete, kako bi:
POBOLJŠALI, UNAPREDILI i UVEĆALI SVOJU PROIZVODNJU.

Distributeri smo proizvoda prestižne poljske firme „Expol“ , koja se bavi proizvodnjom organskih dodataka, kao pomoćnih sredstava u uzgoju i lečenju svih vrsta domaćih životinja.

Sa našim partnerima stvorili smo liniju proizvoda “GILAX“ za pranje i dezinfekciju proizvodne opreme kao i za higijenu kod muže krava, koza i ovaca. Proizvode iz linije GILAX koriste privredni subjekti u svim granama prehrambene industrije, kao i individualni proizvodjači na svojim gazdinstvima.

Naš cilj je jasan, zadovoljstvo naših kupaca, kvalitetnim proizvodima i sirovinama iz E.U. i ukupnom uslugom koju nudimo i pružamo predstavlja ispunjenje naše vizije kao odgovornog, društveno aktivnog i ekološki svesnog i savesnog poslovnog subjekta.

GIL-AGRAR-NS Novi Sad od svojih poslovnih partnera je prepoznat kao pouzdan i odgovoran privredni subjekat koji brine o svojim kupcima i o čoveku kao pojedincu.