2,100.00 рсд5,250.00 рсд uključuje PDV

Koncetrovano sredstvo za pranje i dezinfekciju u industriji bazirano na delovanju qvarternih amonijevih jedinjenja.

-za profesionalnu upotrebu-

Opis

GILAX PEN D je koncentrovano neutralno dezinfekciono sredstvo na bazi qvartera, nejonskih surfaktanata i inhibitora. Neutralan miris. Zadovoljava HACCP standarde. Meša se sa vodom u svim koncetracijama. Upotreba u industriji za pranje i dezinfekciju laktofriza opreme i površina.

Preporuka je da se napravi mešavina od 3-5 % rastvor .Deluje na hladno a delovanje mu se povećava zagrevanjem do 50 stepeni.Upotreba prskanjem ( penomatom), potapanjem ili brisanjem.

GILAX PEN D u sebi sadrži antikorozivni inhibitor pa se može koristiti za tretiranje površina i opreme od nerđajućeg čelika, aluminijuma, mesinga, teflona, polistirola, epoksidnih smola,emajla i gume uz poštovanje upustva. Radni rastvor GILAX PEN D-a nanosi se na opremu i zaprljane površine, poprska ili protrlja i ostavi da stoji 15-20 minuta. Posle toga se
ispere mlazom vode. Pošto u svom sastavu sadrži i dezinfekciono sredstvo, opremu ili površinu posle ispiranja čistom vodom ne treba dodatno tretirati. Sredstvo se koristiti pomoću penomata ali može i ručno.

SASTAV:

Sadržaj: benzalkonijum hlorid 5- 15 %, nejonske surfaktante 5-15%, inhibitor korozije, ostalo

Pri radu koristiti zaštitnu opremu.

Pre upotrebe pročitati Sigurnosne mere ( MSDS).

Sredstvo je > 90% biodegradabilno.

Pakovanje: 10, 20, 25 kg.

NE MEŠATI SA DRUGIM SREDSTVIMA ZA PRANJE